[Dynów]Kredyt na start w Alior Banku?
• Strona 1 z 1
- Waldek
[Dynów]Kredyt na start w Alior Banku?
Dzień dobry
Czy kredyt na start firmy mogę dostać w Alior Banku?
I czy,” na start” to znaczy że muszę mieć zarejestrowaną już działalność czy jeszcze nie?
I jeszcze jedno czy, wymagany jest jakiś konkretny okres istnienia mojej działalności? Z tego co słyszałem w Idea Banku czy Fm Banku trudno jest otrzymać te kredyty bez zwrotne a do tego jest wymagana masa warunków do spełnienia.
Czy kredyt na start firmy mogę dostać w Alior Banku?
I czy,” na start” to znaczy że muszę mieć zarejestrowaną już działalność czy jeszcze nie?
I jeszcze jedno czy, wymagany jest jakiś konkretny okres istnienia mojej działalności? Z tego co słyszałem w Idea Banku czy Fm Banku trudno jest otrzymać te kredyty bez zwrotne a do tego jest wymagana masa warunków do spełnienia.
- tadek
Re: [Dynów]Kredyt na start w Alior Banku?
Witam,
Z tego co ja się orientowałem to Alior nie oferuje pożyczek na start!!!!
Z tego co ja się orientowałem to Alior nie oferuje pożyczek na start!!!!
- tymek
Spróbuj wziąć kredyt w Idea Banku, który dla start up jest w wysokości 25 tys. A przy dobrym biku możesz mieć wpływ na konto w przeciągu 5 dni roboczych od spisania wniosku. Potrzebna jest ci tylko założona działalność i dowód osobisty. Ja tam zaciągałem i nie mam powodów do narzekań.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- wiktor
Ja ci radzę na spokojnie sprawdzić oferty innych banków, bo sporo banków ma takie kredyty w swoich ofertach Fm Bank , Idea Bank naprawdę masz z czego wybierać. Ale haczyk jest tu, że o ten kredyt nie jest wcale łatwo!!!! I tak weźmy np. Fm Bank, w którym analityk analizuje biznes plan i tak dalej, i dopiero na podstawie jego decyzji kredyt zostanie udzielony bądź nie.
- Waldek
Dzięki za wskazówki.
• Strona 1 z 1